Pris: Kr. 77,00


AK_01b-min.jpg
I N F O R M A S J O N

Bok 1

Arkens Kode tar deg med på en reise gjennom universet og en rekke dimensjoner. Vi følger Jesu´ søster som i sin søken etter sin bror går inn og ut av tiden. For da Jesus vandret på Jorden, så vandret samtidig hans søster på en annen planet. Begge hadde de fått i oppdrag fra sin far å bringe befolkningen fra dualitet og tilbake til enhet. 

Det de selv ikke visste var at deres far hadde en skjult agenda, da han sendt sin sønn til den mørkeste planeten Jorden på den lyse siden av universet og sin datter til den lyseste planeten Nedroj på den mørke siden av universet. For i begynnelsen var skapelsesordet hos Gud. Så kom tiden hvor skapelsesordet skulle gå i arv, men hvem skulle arve ordet, - faderens sønn eller faderens datter? Lik av opphav og rang var det vanskelig å velge. Gud gav derfor sine to barn en utfordring. 

Gjemt i en steinplate, nedgravd i en ark på Nedroj, fantes en visdom så stor at den som kom i kontakt med denne ville være verdig å bære skaperordet, men for å finne visdommen måtte en kode knekkes. Gjemt i en steinplate, nedgravd i en ark på Jorden, fantes nøkkelen til å løse koden. Den som først klarte å finne begge steinplatene og tyde Arkens Kode, ville bli bærer av Visdommens Ord, hersker av Universets Trone og eier av Visdommens Krone.


Følg Arkens Kode på: Instagram Facebook