Artist-min.png

OM FORFATTEREN

Forfatteren av den digitale bokserien Arkens Kode heter Ischael. Serien ble til etter en indre reise hun hadde i perioden 2003 - 2012, noe som også ble hennes ånderlige oppvåkning.

Før reisen startet ble hun kjent med sine åndelige guider og hjelpere. De har også vært med henne gjennom reisen og guidet og veiledet henne gjennom hele oppvåkningsprosessen. Gjenneom denne tiden fikk hun også tilbake deler av sin universelle hukommelse. Det gjorde at hun erindret en god del fra livet hun hadde i en annen dimensjon innen hun kom til Jorden. 

Gjennom bøkene deler hun den informasjonen hun fikk i denne perioden. Noe deler av bøkene er skrevt ned etter egne erindringer, mens andre deler er skrevet ned etter hva hun så som en indre film. Det forekommer også informasjon som er gitt henne på andre måter fra åndeverdenen. 

Da hun begynte skrivingen fikk hun beskjed om at bøkene skulle skrives som en blandig av fiction og fakta. Hun ble gitt eksempler av sine ånderlige veiledere at boken skulle bli en blandig av tre sjangere. Hun ble vist bøkene Da Vinci Koden, Ringenes Herre og Bibelen.

Først syntes hun det var en merkelig blandig og forstod ikke hvorfor, men etter hvert forstod hun hvorfor. Kanskje du også forstår det om du leser dem.

Frem til 2012 la forfatteren ut nye kapitler på nettsiden sin etter hvert som hun skrev dem, slik at leserne kunne følge med på reisen. Etter 2012 har hun tatt en pause fra skrivingen, men vurderer nå å ta opp skrivingen igjen.

Følg Arkens Kode på: Instagram Facebook