ArkensKodeK_1-7-min.jpg

OM BØKENE

Arkens Kode er en serie på 7 digitale bøker som må leses på nettet. De er skrevet ned etter en indre reise forfatteren hadde i perioden 2003 til 2012. 

Serien er en blanding av fiction og fakta og er laget for å hjelpe leseren med å våkne opp fra den tredimensjonale søvnen vi alle er født inni på Jorden.

Det tredimensjonale sløret som har ligget rundt Jorden i lang, lang tid har hindret oss i å se hva som befinner seg utenfor Jordens grenser. Sløret har hatt sin funksjon. Det har gjort livet på Jorden til det det er, men nå er sløret i ferd med å lette og menneskeheten står foran den mest spennende tiden i sin historie.

Nesten alt vi oppfatter i den tredje dimensjonen er omvendt av hva livet virkelig er. Når vi tror mennesker dør, så dør de ikke. De legger bare fra seg den fysiske kroppen og dra hjem dit den engang kom fra. For ja, sjelen ble aldri født på Jorden. Det er kun den fysiske kroppen som ble født på Jorden. Kroppen er noe sjelen har og ikke hva sjelen er. Kroppen er sjelens kjøretøy. 

Sjelen har levd utallige liv i ulike verdner og dimensjoner og den har ulike kropper til disposisjon. Når sjelen er inkarnert i en fysisk kropp, så har den hele 7 kropper til disposisjon. Disse ligger utenpå hverandre som lag i en løk, hvor den fysisk er den misnte og den ånderlige, også kalt Merkabah, er den største. Mellom den fysiske og den ånderlige finnes en eterisk, astral, mental, kausal, og emosjenell kropp.

Hver natt når den fysiske kroppen legges i søvn, så bruker sjelen den astrale kroppen og drar hjem til Astralplan. Der hilser den på gamle kjente, ser igjennom sin sjelekontrakt og lager nye planer for sitt liv på jorden. Når sjelen våkner til en ny dag på Jorden, så husker den svært lit av hva den har bedrevet om natten.

Forfatteren av Arken Kode tar deg med på en reise både i universet og en rekke dimensjoner hvor man får se hva som ligger utenfor den menneskelige bevisstheten.

Informasjonen i bøkene ligger lagvis og vil åpnes gradvis når den ånderlige frekvensen til leseren øker. Det betyr at for hver gang man leser bøkene vil man se at ny informasjon åpenbares.

 

Følg Arkens Kode på: Instagram Facebook